بازدید وزیر امور خارجه تاجیکستان از آرامگاه فردوسی آغاز چهارمین جلسه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور در مجلس شورای اسلامی (۱۲ آذر ۱۴۰۳) وزارت کشور عراق: مرز‌ها ایمن است، نیازی به کمک خارجی نداریم (۱۲ آذر ۱۴۰۳) بغداد الیوم مدعی شد: ارسال پیام کوتاه تهران به واشنگتن درخصوص سوریه تماس تلفنی پزشکیان با امیر قطر (۱۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر امور خارجه پاکستان عازم مشهد شد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) ایران قطعنامه اخیر پارلمان اروپا را محکوم کرد مخالفان سوری درصدد تأسیس سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق و بیروت هستند رئیس اداره اکو و سازمان‌های چندجانبه اقتصادی وزارت امور خارجه: نماینده‌ای از افغانستان در اجلاس اکو حضور ندارد + فیلم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مهم اکو در مشهد در حال برگزاری است | کنسولگری ایران در حلب به‌موقع تخلیه شد | سفر نخست‌وزیر چین به ایران رئیس‌جمهور سالروز تشکیل کشور امارات متحده عربی را تبریک گفت (۱۲ آذر ۱۴۰۳) مظفری: ظرفیت‌های مختلف خراسان رضوی در اجلاس اکو معرفی خواهد شد | اجلاس اکو فرصت مناسبی برای دیده‌شدن پتانسیل‌های مشهد بین‌المللی است + فیلم دستورکار روز نخست اجلاس وزرای خارجه عضو اکو در مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) + فیلم قالیباف: روش اجرای فیلترینگ در کشور غلط است | موضوع حجاب نیاز به درایت و توجه دارد + فیلم دبیران کل «دی. هشت» و «ای. سی. دی» برای حضور در نشست اکو وارد مشهد شدند (۱۲ آذر ۱۴۰۳) عارف: درآمدهای حاصل از مولدسازی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد اژه ای: مسائل اصلی کشور را معطل مسائل فرعی و پیش پا افتاده نکنیم | قانون عفاف و حجاب، وحی منزل نیست که اصلاح نشود وزیر دادگستری: نمایندگان نباید با قضات و شعب دادگاه‌ها ارتباط مستقیم داشته باشند| تعاملات جدی بین سه قوه برقرار است معاون‌اول قوه‌قضائیه: همه ابلاغ‌های شبه‌قضایی سال آینده از طریق سامانه «ثنا» اعلام می‌شود آغاز به کار بیست و هشتمین اجلاس اکو در مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) + فیلم برگزاری نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه (۱۲ آذر ۱۴۰۳) هلاکت ۳۲۰ تروریست در سوریه (۱۱ آذر ۱۴۰۳) توماج صالحی از زندان آزاد شد ویدئو| حضور عراقچی در یک رستوران در دمشق عراقچی دمشق را به مقصد آنکارا ترک کرد (۱۱ آذر ۱۴۰۳) عراقچی: سوریه باز هم بر گروه‌های تروریستی غلبه خواهد کرد وزیران خارجه تاجیکستان و قزاقستان وارد مشهد شدند پزشکیان بر کمک به سوریه برای غلبه بر تروریستم تاکید کرد
سرخط خبرها

اژه ای: مسائل اصلی کشور را معطل مسائل فرعی و پیش پا افتاده نکنیم | قانون عفاف و حجاب، وحی منزل نیست که اصلاح نشود

  • کد خبر: ۳۰۳۲۸۳
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
اژه ای: مسائل اصلی کشور را معطل مسائل فرعی و پیش پا افتاده نکنیم | قانون عفاف و حجاب، وحی منزل نیست که اصلاح نشود
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز نمی‌توانیم و اجازه نداریم با این مقدار فرصتی که در پیش داریم و این مقدار دشمنی‌ها علیه کشور، مسائل اصلی را زمین بگذاریم و به مسائل فرعی و دست چندم بپردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای روز دوشنبه در نشست مسئولان عالی قضایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در خانه ملت اظهار داشت: چاره‌ای جز این نداریم که دست بر دست هم دهیم و مسائل مهم را هم برای خنثی کردن همه نقشه‌های دشمن از جمله تحریم‌های ظالمانه و هم برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های داخلی بکاربندیم.

محسنی‌اژه‌ای افزود: راهی نداریم به جز اینکه به ظرفیت‌های داخلی و استعدادها و منابع داخلی خود تکیه کنیم و با همین داشته‌ها، مشکلات مردم و مسائل را حل کنیم.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: تجربه کرده‌ایم که نه تنها در طول این چهل و چند ساله بلکه پیشتر از آن هم چشم داشتن به بیگانگان و دشمن، شکست خورده است و امروز باید دست در دست هم با توفیق حضرت حق و همکاری مردم مجاهد،مسلمان و انقلابی مشکلات را حل کنیم و این موضوع نیاز به همفکری و وفاق بیشتر دارد.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مسئله اقتصاد و معیشت مردم مهم‌ترین و محوری‌ترین مسائل است، افزود: نمایندگان از همه مشکلات کشور مطلع هستند و امروز گرفتاری مردم در مسائل اقتصادی بسیار اساسی و مهم است و باید ببینیم که چطور می‌توان این مسائل را حل کرد.

محسنی اژه‌ای افزود: اینکه گفته شود ناترازی‌هایی وجود دارد و بگردیم تا مقصر را پیدا کنیم و به گردن دیگری بیندازیم، درست نیست بلکه درس گرفتن از آسیب‌ها بسیار خوب است اما باید ببینیم چگونه می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم؛ آیا امروز می‌توان همه مشکلات اقتصادی کشور را با تصدی‌گری دولت حل کرد؟ نمیتوانیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مسئله عفاف و حجاب گفت:‌ عفاف و حجاب امروز بدون تردید به وضعی که اکنون در برخی خیابان‌ها دیده می‌شود به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند و وحی منزل نیست همچنین چنانچه نیاز به تفسیر وجود دارد و ابهامی دارد هم مجلس باید این اقدام را انجام دهد.

محسنی‌اژه‌ای با تاکید بر اینکه باید مسائل اجتماعی و امنیتی را مهم بشماریم، افزود:  یکی از مسائل مهمی که می‌تواند جلوی بسیاری از اختلافات، خودکامگی و مشکلاتی را بگیرد، این است که همه قانونمدار باشیم و قانون فصل الخطاب باشد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد همچنین در زمان وضع قانون باید تلاش کنیم تا قانونی دقیق و متناسب و قابل اجرا تدوین شود، اما اگر قانونی وضع شد همه باید ملتزم به قانون باشیم. ممکن است قوه قضاییه و قوه مجریه ایرادی به قانون داشته باشند اما وقتی قانون ابلاغ و لازم الاجرا شد همه باید به آن ملتزم باشند و اگر همه ما به ویژه کارگزاران نظام در همه قوا و بعد از آن همه مردم ملاک و معیار را در بسیاری از مسائل قانون قرار دهیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و اگر مشکلی به وجود بیاید سریعتر می‌توان حل کرد.

محسنی اژه‌ای افزود: اینکه گفته شود ناترازی‌هایی وجود دارد و بگردیم تا مقصر را پیدا کنیم و به گردن دیگری بیندازیم، درست نیست بلکه درس گرفتن از آسیب‌ها بسیار خوب است اما باید ببینیم چگونه می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم؛ آیا امروز می‌توان همه مشکلات اقتصادی کشور را با تصدی‌گری دولت حل کرد؟ نمی‌توانیم. باید عدالت در همه عرصه‌ها ایجاد شود و این بدون هماهنگی و همفکری یکدیگر حل نمی‌شود.

قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مسئله عفاف و حجاب گفت:‌ عفاف و حجاب امروز بدون تردید به وضعی که اکنون در برخی خیابان‌ها دیده می‌شود به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند و وحی منزل نیست همچنین چنانچه نیاز به تفسیر وجود دارد و ابهامی دارد هم مجلس باید این اقدام را انجام دهد.

محسنی‌اژه‌ای با تاکید بر اینکه باید مسائل اجتماعی و امنیتی را مهم بشماریم، افزود: یکی از مسائل مهمی که می‌تواند جلوی بسیاری از اختلافات، خودکامگی و مشکلاتی را بگیرد، این است که همه قانونمدار باشیم و قانون فصل الخطاب باشد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد همچنین در زمان وضع قانون باید تلاش کنیم تا قانونی دقیق و متناسب و قابل اجرا تدوین شود، اما اگر قانونی وضع شد همه باید ملتزم به قانون باشیم. ممکن است قوه قضاییه و قوه مجریه ایرادی به قانون داشته باشند اما وقتی قانون ابلاغ و لازم الاجرا شد همه باید به آن ملتزم باشند و اگر همه ما به ویژه کارگزاران نظام در همه قوا و بعد از آن همه مردم ملاک و معیار را در بسیاری از مسائل قانون قرار دهیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و اگر مشکلی به وجود بیاید سریعتر می‌توان حل کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->